Vanhanen, tuo kepun jeesus, on nyt laittanut Ylen tiukoille blogissaan. Ja se on oikein! Silminäkijän väitteet eivät ole saaneet tuekseen mitään näyttöä. Tällainen "journalismi!" on raukkamaista ja epäreilua. Poliitiikoa, jopa pääministeriä pitää kohdella reilusti, vaikka hän olisikin ääliö. 

Paranoidisessa mielessäni on häivähtänyt ajatus sumutuksesta. Korvola onkin kepun agentti, joka perättömällä skuupilla vie kaiken huomion Vanhasen typeryyksistä! Ja kun väitteet osoittautuvat perättömiksi, Vanhanen ikään kuin puhdistuu sen siivellä myös muista epäilyistä. Reilu mies Matti!

No, Korvola tuskin on agentti, journalistisesti epäpätevä vaan muuten.

Sivuhuomautus: Matin kirjoituksessa on varsin epälooginen perustelu, miksi hän ei nostaisi syytettä Yleä vastaan: Ruusus-jutussa kun "ei ole kyse kunnianloukkauksesta vaan yksityisyyden piiriin kuuluvan tiedon luvattomasta levittämisestä". So?

Loppuhuomautus: Vaikka tässä kohden asetunkin Matin rinnalle, olen sitä mieltä, että hän on kelvoton pääministeriksi ja hänen tulisi erota jo pelkästää noiden Nova-juttujen ja muistihäiriöidensä vuoksi. Sekunda-Berlusconi.