Nuorena puhuimme usein sioista, kun tarkoitimme arvokasta työtä tekevää poliisiamme. Se oli aika nauretttavaa murrosikäisen kapinaa, koska poliisi korjasi melko helposti päihtyneitä nuoria putkaan torilta ja kaduilta. Se oli sitä aikaa se.

Yleensä olen arvostanut suomalaista poliisia paljon. Toiminta on rauhallisen tehokasta ja epädramaattista paria poikkeusta lukuun ottamatta.

MUTTA NYT: lauantai-iltainen näytös Kiasman edessä oli farssi. Lähdes täysin poliisin ylireagoinnin aikaansaama sähellys. Täysin ulkopuolisia ihmistä piritettiin ja otettiin kiinni. Poispäässeitä kuvattiin. Tähän on tietosuojavaltuutettu onneksi jo puuttunut ja selvittää asiaa. Odotan kanteluita oikeuskanslerille ja oikeusasiamiehelle.

Linkki Hesarissa julkaistuihin ihmisten kertomuksiin. Ihmetyttää pääministerin antama tukia poliisin toimille. Sisäministerin tuki ei ihmetytä lainkaan.

Jos poliisi ei pärjää muutaman uhmakkaan ja tyrperän anarkistihuligaanin "uhalle" muilla keinoin, niin surkean epäpätevää sakkia ovat.

No respect.

Lopuksi linkki hauskaan kuvaan: 201174.jpg

Ja vielä lisäys, kun ehdin hieman blogosfäärissäkin pyörimään: useissa blogeissakin sählinkiä on tietenkin paljon käsitelty. Esimerkiksi Tapio Laaksolta löytyy juttua ja linkkejä.